Nu är den äntligen igång, Medleys egen hemsida med blogg. Och vilket sätt är bättre att starta upp den på än med ett redigt releasepartaj?

Välkommen!

Den Franska Bukten.

Lokalen tog hundra gäster, och hölls fylld hela kvällen med hyfsad genomströmning! Och alltså jösses vilken releasefest. Jag är helt förbluffad. Så många ansikten, stämning på topp, en fantastisk synth-DJ. Jag signerade och ritade i böcker – Fabian fick ränna iväg till Kolikgrottan och hämta fler mitt i natten – och allt jag behövde göra var att sitta på en upphöjning (inte helt olik en liten scen) och ta emot jubel och drinkar. När fantastiska Yvette dök upp som en total överraskning, raka vägen från Göteborg, då började jag storböla. Obs glädjetårar.

Så jag satt på min scen och blev hyllad, en trogen possé vid min sida. En rolig grej jag blev varse om först efter ett tag var att folk på grund av bordets låga höjd, var tvungna att knäböja när de skulle få sin bok signerad. Det hjälpte ju min kungliga hybris rätt rejält.

Runtom i lokalen fanns de olika storformatsillustrationerna utplacerade. Mission accomplished.

 

Tack till Dev Karnal Fridén, Marie Flood och Mikael Grahn för fotografierna! Det går fint att skicka foton till medley [snabel-a] lisamedin punkt kom om man skulle vilja dela med sig av egna alster.

Categories: Uncategorized

Comments are closed.